Kommunens behandling av personuppgifter

Med personuppgift avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet.

Personuppgiftslagen (1998:204) syftar till att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. I lagen anges när och hur personuppgifter får behandlas.

Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde. Personuppgiftsansvariga svarar för att behandling av personuppgifter sker enligt personuppgiftslagen och annan lagstiftning.

Det innebär bland annat att svara för att personuppgifter bara används för de ändamål som de lämnats för, att felaktiga och missvisande uppgifter rättas samt att information  om behandlingen lämnas.

Du har rätt att en gång per kalenderår få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av kommunens nämnder. Ansökan om att få sådan information ska vara skriftlig och undertecknad av den sökande. 
Ansökan skickas till Linköpings kommun, 581 81 Linköping.

Har du frågor?

Har du frågor kring kommunens hantering av personuppgifter ska du kontakta personuppgiftsansvarig. För kontaktinformation, se Kontakta oss. 

 

Offentlighetsprincipen

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

» Start / Om kommunen / Organisation / Leanlink / Kost & Restaurang

Kost & Restaurang

Ao Kost & Restaurang
Besöksadress: Ågatan 31
Postadress: Linköpings kommun
Leanlink, Kost & Restaurang
581 81 Linköping
Telefon: 013-20 74 94
Telefontid:
Fax:
Öppettider:

Ansvarig

Affärsområdeschef: Åsa Kullberg
E-post: asa.kullberg@linkoping.se
Telefon: 013-20 74 94 
Besöksadress: Ågatan 31
Postadress: Linköpings kommun,Leanlink, 
Kost & Restaurang, 581 81 LINKÖPING

Verksamhetschef: Jörgen Svensson
Telefon: 013-20 73 78

Kostekonom (Menyplanering)
Eva-Lott Blixt
Telefon: 013-26 37 60

HR-administratör Rekrytering, praktikfrågor
Ulle Haamer
Telefon: 013-20 73 90
E-post: ulle.haamer@linkoping.se

Kontakt:

Jag har en fråga och vill bli kontaktad:
* Obligatorisk uppgift
Välj en fil att bifoga i mailet: Ange en kontaktväg nedan * För- och efternamn *: Gatuadress: Postnummer: Postort: Telefonnummer inkl. riktnummer: E-post: (fylls e-postadressen i skickas en kopia av meddelandet till dig) Kommunens behandling av personuppgifter Kommunens behandling av personuppgifter
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.
Ange koden som visas på bilden ovan:*

Jag vill lämna förslag eller synpunkter:
* Obligatorisk uppgift
Välj en fil att bifoga i mailet: Du kan välja att vara anonym, men om du vill att vi kontaktar dig angående ditt förslag eller din synpunkt ber vi dig ange kontaktväg nedan. Namn: Gatuadress: Postnummer: Postort: Telefonnummer inkl. riktnummer: E-post: (fylls e-postadressen i skickas en kopia av meddelandet till dig) Kommunens behandling av personuppgifter Kommunens behandling av personuppgifter
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.
Ange koden som visas på bilden ovan:*

Jag har hittat fel på webbsidan:
* Obligatorisk uppgift
    Välj en fil att bifoga i mailet: Du kan välja att vara anonym, men om du vill att vi kontaktar dig angående felet ange kontaktinformation nedan. Namn: E-post: (fylls e-postadressen i skickas en kopia av meddelandet till dig) Kommunens behandling av personuppgifter Kommunens behandling av personuppgifter
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.
Ange koden som visas på bilden ovan:*
E-post
Kock i skolkök

Kost & Restaurang tillagar, levererar och serverar måltider till restauranger på förskolor, skolor och inom äldreomsorg. Vårt mål är att skapa en måltidskultur som kännetecknas av gästen i centrum och valmöjlighet genom ett brett måltidsinnehåll. Vi försöker laga stor del av vår mat från grunden, av råvaror med hög kvalitet.

Vår verksamhet är konkurennsutsatt och tillhör Leanlink, som ägs av Linköpings kommun. Att vi är konkurrensutsatta innebär att kommunen upphandlar vilken utförare som ska ansvara för måltidstjänster på olika skolor, vårdboenden och servicehus.

Har du frågor om vår verksamhet är du välkommen att höra av dig till oss via kontaktuppgifterna du hittar här på hemsidan, eller via vår facebooksida: Kost och Restaurang skolmat i Linköping.

Våra kök

Arbetet i våra kök består av att planera, förbereda och laga mat, skapa en välkomnande miljö, servera våra gäster och därefter diska, ställa i ordning och städa.

Hos oss på Kost & Restaurang finns det både mottagningskök och tillagningskök. Oavsett om det är ett tillagnings- eller mottagningskök, tillagar personalen en hel del av maten på plats. Alla kök kokar sin egen potatis, ris och pasta, gör sallader till salladsbordet och vid de tillfällen när vi serverar t ex. fiskpanetter, korv eller färsbiffar så steks de i ugnarna både i tillagnings- och mottagningsköken. Syftet är att måltiden ska tillagas så nära gästen som möjligt och därmed minska varmhållningstiderna. Mycket av maten lagar vi från grunden. Många av våra recept har utvecklats av våra egna kockar, provats i den egna restaurangen vid kockens val, för att sedan spridas vidare och lagas i alla våra kök. Eva-Lenas gryta, fiskgratäng a la Ljungsbro och Gottfrids kycklinggryta är exempel på det.

Sammanlagt tillagar och serverar vi ca 18 000 portioner per dag till 33 skolrestauranger, 42 förskolor, 9 servicehusrestauranger, 4 träffpunkter och 10 vårdboenden.

Ditt namn:

 

Mottagarens e-postadress:

 
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.

Ange koden som visas på bilden ovan:*


Tips för bästa utskrift

Använd "Spara och skriv ut lista" om du vill ha en enkel lista med kontaktuppgifter och grundfakta om de verksamheter som du valt att jämföra.

Linköpings kommun
581 81 Linköping
Telefon: 013-20 60 00
E-post: Kommunen
Innehållsfrågor: Infomaster
Tekniska frågor: Webmaster
Plusgiro: 9965-5
Bankgiro: 373-3946
Org.nr: 212000-0449