Om förskolan

På Hattstugan vistas barn i åldrarna 1-5 år tillsammans med fem pedagoger med många års erfarenhet och olika utbildningsbakgrund. Med god stämning och på ett humoristiskt sätt bemöter vi barnet med glädje och engagemang.
Vi arbetar för och värnar om en varm och trivsam miljö för både barn och vuxna. Den dagliga kontakten är en viktig del i vår föräldrasamverkan.
Hos oss blir era barn väl förberedda inför skolstarten och livet!
Välkommen att ringa eller besöka oss när ni är i behov av förskoleplats!

 

Förskolan Höbygatan 39/Hattstugan

  • Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler med ett flertal mindre rum för olika aktiviteter och för att kunna tillgodose barnens olika behov.

  • Vi finns i nära anslutning till Göta Kanal, bibliotek, skola och skog. Naturen erbjuder upplevelser, färg, form och doft som väcker nyfikenhet.

  • Vår stora, fina gård inbjuder till goda och utvecklande lekmöjligheter samt gott om lekutrymme.

  • Sång/musik, skapande verksamhet, språkliga och matematiska aktiviteter, fri lek, gymnastik och rörelse är kontinuerliga inslag i barnens vardag. I den dagliga verksamheten finns även utrymme för spontana idéer och önskemål.

  • En god föräldrakontakt är förutsättning för att barn och föräldrar ska känna sig trygga. Tillsammans med er har vi ansvar för era barn.

  • Tillsammans med er vill vi ge barnen goda möjligheter för utveckling och lärade, samt att arbeta för att förbereda och rusta barnen för livet.

 Barnen är vår framtid!

Varmt välkomna att kontakta oss!

Förskolan Hattstugan

Högbygatan 39

59074 Ljungsbro

Tel. 013-206381

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 10 juni 2016