Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om förskolan

Kärrsundsgatans förskola är belägen i centrala Ljungsbro, med goda kommunikationsmöjligheter till Linköping.

 

Förskolan Kärrsundsgatan 1

Hos oss finns barn i åldrarna 1-5 år som är uppdelade i fyra grupper. På Nyckelpigan och Fladdermusen går våra 1-3 åringar samt på Ekorren och Sköldpaddan går våra 3-5 åringar. Vi har ett öppet klimat i huset med ett gott samarbete och barnen får gärna leka på andra avdelningar än sin egen. Ibland organiserar vi vår verksamhet så att alla  barn på förskolan träffas i tvärgrupper. Sista fredagen i månaden har hela förskolan en gemensam månadsfest.

På Kärrsund använder vi oss av ett temainriktat arbetssät som utgår från barnens intresse, nyfikenhet och funderingar. Utformningen av förskolans miljö utgår också från barns intresse. Vi vill att trygghet, glädje, lek, och lärande ska genomsyra vår verksamhet i god samverkan med föräldrar. Vår verksamhet sker dagligen både inom- och utomhus.

Kärrsund har en stor gård som inbjuder till olika typer av lek. Vi har en stor pool som används flitigt under sommaren och på vintern används vår egna pulkabacke. Det finns också en grillplats där vi ibland lagar mellanmål eller lunch.

Vi ser oss ofta omkring i vår närmiljö med promenader till t.ex. kanalen, skogen, biblioteket eller lekparker. En gång i veckan går vi till Malfors gymnastiksal med de äldsta barnen.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att ringa eller besöka oss!

Kärrsundsgatan 1 590 71 Ljungsbro

Tel: 013-20 69 63 eller 013-20 69 26

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 18 maj 2017