Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om förskolan

Vår förskola ligger i natursköna Berg cirka 1 mil från Linköping. Vi har tillgång till strövområden med hagmark och vatten, både Roxen och Göta Kanal ligger på gångavstånd. Gården som gränsar mot hagen är stor och har uppvuxna träd och buskar. På gården finns också en grillplats, motorikbana, vattenränna, klätterställningar, gungor, stora sandlådor, trädgårdsland med mera.

Förskolan har tre avdelningar, Solen och Månen har cirka 20 barn vardera i åldrarna 2-5 år, Stjärnan har cirka 17 barn i åldrarna 1-5 år. Vi har en stor lekhall för fysisk aktivitet och gemensam träffpunkt. Vi samarbetar och hjälper varandra mellan avdelningarna.

Vi arbetar med åldersblandade grupper, både inomhus och utomhus. För att förbereda blivande 6-åringar inför förskoleklass samlas de under vårterminen vissa tider för gemensamma aktiviteter.

 Musik, rörelse, språk, natur och miljö ingår dagligen som en naturlig del av vår verksamhet. Varje avdelning arbetar utifrån olika teman som genomsyrar verksamheten. Invävt i det pedagogiska arbetet finns också flexibilitet, glädje, värme och humor. Lärande genom lek löper som en röd tråd i vårt arbete med barnen.

Vill du hälsa på eller har du frågor kontakta oss på telefonnummer 013-206325

Barn och personal hälsar er alla VÄLKOMNA till oss på Knopvägen

Knopvägens förskola Knopvägen 4,  Vreta Kloster Tel: 013-20 63 25

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 10 juni 2016