Forum för samverkan

Det är viktigt att det finns ett gott samarbete mellan förskolan och hemmet. För att kunna lägga grunden för detta använder vi oss av föräldraaktiv inskolning.

Vill ni besöka förskolan, ring oss så bokar vi en tid som passar 013-20 84 01. Det är viktigt att det finns ett gott samarbete mellan förskolan och hemmet. För att kunna lägga grunden för detta använder vi oss av föräldraaktiv inskolning. Detta innebär att en vårdnadshavare är med på förskolan (klockan 9.00–14.00) hela första veckan. Andra veckan sker en diskussion om vad som är bäst för just ditt barn. Efter ca en månad sker ett uppföljningssamtal där diskussion kring hur inskolningen gått, hur barnet/familjen trivs m.m. sker.

Varje höst ordnas föräldramöte samt minst en aktivitet för hela familjen, t.ex. Lucia eller ”drop in-fika”. Under våren erbjuds utvecklingssamtal i mars/april samt Krypinruset. Krypinruset är en tradition på förskolan då hela familjen tillsammans springer eller går en slinga runt ån för att sedan avsluta tillsammans på förskolan med medhavd picknick.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 21 februari 2017