Forum för samverkan

Föräldrasamverkan på förskolan sker bland annat genom föräldramöte, föräldraråd, trilvselaktiviteter, samt den dagliga kontakten vid lämning och hämtning.

Föräldrasamverkan

Samverkan sker genom föräldramöten, föräldraråd, utvecklingssamtal, trivselaktiviteter som jul/luciafirande, öppet hus kopplat till tema arbetet och sommarfest. Föräldrasamverkan sker också dagligen genom lämning och hämtning, där viktig och värdefull information om barnets tid i förskolan ges.

Föräldramöte

Varje höst har förskolan ett föräldramöte för att ge er föräldrar inblick i förskolans verksamhet när det gäller innehåll och aktiviteter.

Föräldraråd

Ett föräldraråd består av en föräldrarepresentant från varje avdelning, arbetslagsledare, förste förskollärare och förskolechef. Föräldrarådet träffas 3 gånger per år och förskolechef är sammankallande.

  • Föräldrarådet ska vara ett utvecklande forum där förskola och hem arbetar gemensamt för att höja kvalitén i verksamheten.
  • Stärka förskolan och vårdnadshavarna i sina roller.

Föräldraråd äger rum fyra gånger per verksamhetsår.
Datum för möten hösten 2016 är 

  • Tisdag 4 oktober
  • Onsdag 23 november

Överlämning förskola-förskoleklass-fritidshem

I dokumentet nedan finns information om hur överlämning från förskola till förskoleklass-fritidshem i Sturefors går till; med tidsplan, aktivitet och vem som är ansvarig.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 6 december 2016