Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Liquid

Liquid är en mötesplats för hbtq-personer mellan 12- 19 år. På Liquid kan du komma och umgås med andra ungdomar, fika, pyssla, se på film, teckna eller delta i olika kreativa verksamheter.

 

Liquid har öppet Torsdagar 14.00-20.00

Vi finns i Ungkulturhuset Arbis lokaler, Repslagaregatan 30 i centrala Linköping.

 

info@liquid-linkoping.se

 

Eller på telefonnummer:

 

0725 – 399 213

Liquid är en mötesplats för hbtq-personer mellan 12- 19 år. Hbtq är ett samlingsbe­grepp för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queer. Liquid är öppet för dig som är transsexuell, bi, queer, för dig som inte vill definiera dig, dig som är homo, intergender eller som inte vet och som har funderingar kring din sexualitet eller könsidentitet – alternativen är oändliga och hur du definierar dig är ditt val!

På Liquid kan du komma och umgås med andra ungdomar, fika, pyssla, se på film, teckna eller delta i olika kreativa verksamheter. På Liquid kommer du även kunna vara med på workshops, föreläsningar och temakvällar. Du som besökare är också välkommen att ge förslag och vara med att anordna aktiviteter. Varannan torsdag har vi också en transgrupp, för dig med transidentitet.

När du besöker Liquid första gången är du välkommen att ta med en vän eller ett syskon, och har du assistent är denne också välkommen att följa med. Det går också bra att höra av dig till oss som arbetar på Liquid innan, om du har några funderingar eller kanske känner dig nervös inför ett första besök. Vi kan möta upp dig i närheten av lokalen om det känns nervöst att komma själv första gången. Vi som jobbar på Liquid har tystnadsplikt och du som besökare kan vara helt anonym.

Liquid håller till i Ung Kulturhuset Arbis lokaler på Repslagaregatan 30 i centrala Linköping.

Vill du vara en vuxen förebild för hbtq-ungdomar?

 

Vi söker nu dig som vill arbeta som volontär med hbtq-ungdomar. För att ansöka bör du vara minst 24 år.

 

Vi ser gärna sökanden som själva identifierar sig inom hbtq, då vi önskar visa på vuxna hbtq-personer som representanter och förebilder för ungdomarna på Liquid. Vi eftersträvar också en bred representation av ledare utifrån att bryta mot olika typer av normer, exempelvis vithetsnormer, funktionalitetsnormer och tvåkönsnormer. Även du som inte identifierar dig inom hbtq är givetvis välkommen att söka. Vi vill att du har ett engagemang och en grundförståelse om hbtq och normer, för att besökarna ska känna att de möter förstående vuxna och ett öppet och normkritiskt förhållningssätt, oavsett könsuttryck, könsidentitet och/eller sexualitet.

Liquid är öppet torsdagar mellan kl. 14.00 – 20.00. Som volontär behöver du inte kunna vara med hela passet, och inte heller varje torsdag.

Läs mer på http://www.liquid-linkoping.se/?page_id=886

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 10 juni 2016