Öppen fritidsverksamhet

Öppen Fritidsverksamhet är till för elever i årskurs 4, 5 och 6. Vi erbjuder morgonomsorg från Kl. 6.00 till 8.00. Vi kommer att finnas till hands under hela dagen för de som vill. Under skoltid har vi rastverksamhet för 5:or och 6:or, vilket innebär att eleverna får komma till oss och spela spel och umgås.

Öppettider

Öppettiden för Fritidsverksamheten är från det att skolan slutar till kl.17.30 varje dag. Vi är tacksamma om ni ringer och talar om i fall ert barn inte kommer att vara på Fritids, eller att barnet självt talar om för oss att det inte kommer. Vi serverar mellanmål runt 14.30 eller beroende på när ert barn slutar skolan.

Inför lov och skolans studiedagar är det bra om ni meddelar oss om barnet kommer eller är ledigt, får då serveras även lunch. Schematider inför dessa dagar är vi tacksamma för att få i god tid.

Läxhjälp

Vi erbjuder läxhjälp till dem som vill, pysselrum, många olika spel, idrottshallen och tid till allmän rekreation. Vi vill så långt som möjligt att barnen själva ska få bestämma vad de vill göra på sin fritid hos oss. De ska vara nöjda med det fritidsutbud som finns att tillgå, de ska uppleva att de har stort inflytande över verksamheten, de ska känna sig trygga och trivas på sitt fritids. Vi jobbar aktivt mot kränkning och mobbning, ”Allas lika värde”. Barnen ska känna förtroende för oss som jobbar.

Anmälan

Man anmäler sig på kommunens hemsida, Barnomsorg på webben, se länk nedanför. Man ska också göra en skriftlig överenskommelse om barnomsorg. Den blanketten kan man hämta hos oss. Är det något ni undrar över, så är ni alltid välkomna att prata med eller ringa till oss.

Kontakt

Telefonnumret till oss är: 26 65 46

Det går även bra att maila oss: Göran Björkman, Tomas Svensson, Magnus Danneblad och Lotta Fredén

Hoppas på en kul & trevlig tid tillsammans!  Göran, Tomas, Magnus & Lotta.

Öppen fritidsverksamhet Kärna

Telefon: 013-20 65 46

E-post: Skicka e-post till Öppen fritidsverksamhet Kärna

E-post: norraskolomradet@linkoping.se

Postadress:
Öppen fritidsverksamhet Kärna
581 81 LINKÖPING

Besöksadress:
Gamla Ledbergsvägen 14
Gamla Ledbergsvägen 14 på karta

Kort webbadress:
http://www.linkoping.se/frikarna http://www.linkoping.se/frikarna

Ansvarig

Rektor
Helena Hadfy
Telefon: 013-20 52 03

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 17 november 2016