Idrottsprofiler

Arenaskolan erbjuder vi idag följande profiler. För frågor angående profilerna kontakta profilsamordnare Stefan Petersson stefan.p.petersson@linkoping.se

Fotbollsprofil

Fotbollsprofilen har sin profillektioner på Linköpings Arena och varje årskurs har två profilträningar per vecka. Fotbollsprofilen drivs i samarbete med Linköpings FC och instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om spelarutveckling.

Hockeyprofilen

Hockeyprofilen har sina profillektioner i Saab Arena och varje årskurs har två profilträningar per vecka. Hockeyprofilen drivs i samarbete med Linköpings HC och instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om spelarutveckling.

Innebandyprofil

Innebandyprofilen har sina profillektioner i Linköpings Sportcenter och varje årskurs har två profilträningar per vecka. Innebandyprofilen drivs i samarbete med Linköpings IBK och instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om spelarutveckling.

Arenaskolan erbjuder också allmän idrottsprofil med särskild inriktning

Simning

Simningen har sina träningar i Linköpings simhalloch har två träningstillfällen per vecka. Simningen drivs i samarbete med LASS och instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om utveckling inom simsporten.

Konståkning

Konståkningen har sina träningar i Saab Arena och har två träningstillfällen per vecka. Konståkningen drivs i samarbete med Linköpings Konståkningsförening och instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om utveckling inom konståkning.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 16 november 2016