Fritidshem

I Linghem har vi fyra fritidsavdelningar, Delfinen, Sjöhästen, Bläckfisken och Guldfisken, där det går barn från förskoleklass till årskurs 2. Vi har en fritidsavdelning, Stora Blå, där alla tredjeklassare går.

Himnaskolans fritidshem

Alla fritidsavdelningar arbetar utifrån barnets ålder och mognad. Vi bedriver en varierande verksamhet för att tillgodose våra barns behov. Vi ger barnen möjlighet att utveckla sin kreativitet, fantasi och sociala förmåga.

Vi erbjuder barnen såväl styrda som spontana aktiviteter som utgår från barnens behov, egna önskemål och gruppens behov. Att eleverna ska vara delaktiga och ha inflytande i sin egen verksamhet är en självklarhet som ligger till grund för vårt arbete. I ett nära samarbete med skolan så arbetar vi ständigt för att öka barnens måluppfyllelse.

Lov och klämdagar

Vid lov och klämdagar behöver vi veta vilka tider era barn ska vara hos oss för att beräkna personaltäthet och måltider. Under sommarlov (V 27 - V 32), jullov och klämdagar har endast en fritidsavdelning öppet (beror på antalet barn).

Inför varje lov/klämdag vill vi att ni fyller i ett webbformulär. Länk till webbformulär för aktuellt lov/klämdag samt sista anmälningsdag hittar ni här nedan. Vi tar inte hänsyn till stående tider på schemat, vilket innebär att alla måste fylla i formuläret. Om ni missar att anmäla men ändå behöver lovomsorg måste ni själva kontakta skolrestaurangen (013-20 57 45), samt er fritidsavdelning. Om ingen anmälan görs utgår vi från att ert barn inte ska vara hos oss på lovet.

Avdelning Delfinen
Telefon: 013- 20 70 04

Avdelning Sjöhästen
Telefon: 013-20 58 73

Avdelning Bläckfisken
Telefon: 013-26 30 14

Avdelning Guldfisken
Telefon: 013-26 30 44

Avdelning Stora Blå
Telefon: 013-20 69 79

skulptur, runda ringar, färgade
Fritidshem Himnaskolan

E-post:
Skicka e-post till Fritidshem Himnaskolan

Postadress:
Fritidshem Himnaskolan
581 81 LINKÖPING

Besöksadress:
Himnavägen 145
Himnavägen 145 på karta

Kort webbadress:
http://www.linkoping.se/fthhimnaskolan

Ansvarig

Rektor
Lena Göterdal
Telefon: 013-20 57 41

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 27 november 2016