Öppen fritidsverksamhet

I Linghem har vi integrerat den öppna verksamheten med fritidsavdelningen för treor. Verksamheten är förlagd på Himnaskolan.

Öppen fritidsverksamhet, Himnaskolan

Vi bedriver en varierande verksamhet för att tillgodose våra barns behov. Vi ger barnen möjlighet att utveckla sin kreativitet, fantasi och sociala förmåga. Vi erbjuder barnen såväl styrda som spontana aktiviteter som utgår från barnens behov, egna önskemål och gruppens behov. Att barnen ska vara delaktiga och ha inflytande i verksamheten är en självklarhet som ligger till grund för vårt arbete.

Kontaktinformation

Telefonnummer: 013-20 72 69

Lov och klämdagar

Vid lov och klämdagar behöver vi veta vilka tider era barn ska vara hos oss för att beräkna personaltäthet och måltider. Under sommarlov (V 27 - V 32), jullov och klämdagar har endast en fritidsavdelning öppet (beror på antalet barn).

Inför varje lov/klämdag vill vi att ni fyller i ett webbformulär. Länk till webbformulär för aktuellt lov/klämdag samt sista anmälningsdag hittar ni här nedan. Vi tar inte hänsyn till stående tider på schemat, vilket innebär att alla måste fylla i formuläret. Om ni missar att anmäla men ändå behöver lovomsorg måste ni själva kontakta skolrestaurangen (013-20 57 45), samt er fritidsavdelning. Om ingen anmälan görs utgår vi från att ert barn inte ska vara hos oss på lovet.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 1 november 2016