Rektor hälsar välkommen

Välkomna till ett nytt läsår på Tornhagsskolan 1-5 området

I onsdags öppnade vi portarna igen och det var skolstart för alla våra elever.

Våra förskoleklasselever hade upprop i matsalen tillsammans med sina föräldrar. Övriga klasser mötte sina lärare i respektive klassrum. En del elever är helt nya på skolan, andra kanske skulle byta klassrum och en del skulle träffa sina lärare för allra första gången. Det ligger spänning och förväntan i luften under de här första dagarna.  Vad ska hända detta läsår? Det kommer att bli intressant att följa.

 I torsdags firade vi skolstarten tillsammans genom att samlas på fotbollsplanen för att hissa flaggan. Rektor hälsade alla välkomna. Vaktmästare Lars hissade flaggan med hejarop från alla åskådare. Hela ceremonin avslutades med glasskalas.

I år har vi bestämt att alla våra ytterdörrar öppnar klockan 7.50 varje morgon. Vi vill att eleverna går in i kapprummet och tar av sig ytterkläderna för att sedan vara på plats i klassrummet klockan 8.00 då lektionen ska starta.

Vissa raster kommer våra fritidspedagoger hålla i styrda lekar. Syftet är att öka tryggheten ute samtidigt som eleverna får lära sig nya lekar.

Vi ser nu fram emot ett nytt läsår där vi är förberedda för att ge era barn verktyg för att nå nya mål. Vi vill att alla ska komma till oss och känna lust till sitt lärande.

Hälsningar             

Rose-Marie Angelöf                     Inga Ivarsson

Rektor                                          Biträdande Rektor  

 

                                                    

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 22 augusti 2016