Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Gymnasieskola

Gymnasieskolan till för dig som har gått ut grundskolan och är under 20 år. Du kan välja ett yrkesförberedande program om du vill börja arbeta direkt efter gymnasiet. Om du hellre vill fortsätta att studera på universitet eller högskola, kan du välja ett högskoleförberedande program.

I Linköping finns sammanlagt 18 gymnasieskolor, både kommunala och fristående. Här hittar du information om hur du söker skola, men även regler och bestämmelser om gymnasieskola och gymnasiesärskola.

Vilka program som finns i Linköping och på vilka gymnasieskolor de erbjuds finns i broschyren "Programväljaren/Gymnasievalet i Linköping". Mer information om programmens innehåll finns även på Skolverkets hemsida.

Gymnasiemässan i Linköping, inför läsåret 2018/2019, kommer att vara lördagen 11 november kl 09:30-14:00 i Konsert & Kongress i Linköping. Ladda gärna ner appen för Linköpings gymnasiemässa eller www.gymnasiemassa.se

För mer information om gymnasieval, tider mm besök www.gymnasiestudera.se

Hitta och jämför skolor

Jämför gymnasieskolor och se på karta var de finns, du kan även se antal elever i skolan samt hur nöjda eleverna är med sin skola.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 14 december 2017