Elevkår

Vi i elevkåren är en självständig grupp som försöker förbättra skolmiljön på elevernas villkor. Styrelsen i elevkåren är själva elever på skolan. Eleverna på skolan får komma med förslag till oss som vi sedan försöker förverkliga, det är vi i styrelsen som ska inspireras av eleverna i skolan. Elevkåren har övergripande möten som alla elever kan gå på för information om vad som händer på skolan, alla är välkomna!

Innebörd att vara med i elevkåren

Medlem i styrelsen –  Det kräver ansvar av medlemmen att sitta med i styrelsen men man får vara delaktig och engagera sig i olika slags evenemang. Att ha varit med i elevkårens styrelsen är något som ser bra ut på ditt CV. Som medlem i styrelsen får du tillgång till olika rabatter, t.ex. har vi på Ljunkan rabatt på C.L.Seifert, vilket är ett företag som säljer studentmössor. Man får även en stor gemenskap som grupp vilket är roligt. :) 

Medlemmar - Man stödjer styrelsen men har inget personligt ansvar. Som  medlem har du förtur, rabatt och liknande på alla event som styrelsen ordnar. Ju fler medlemmar vi är desto mer pengar får elevkåren in per medlem från Sveriges Elevkårer. Det betyder att vi i styrelsen kan ordna ännu mer saker för alla medlemmar. Det kostnadsfritt att vara medlem. 

Elevkårens lokal ligger längre bort i gallerian precis innan M-korridoren. Vi har en pil hängande i taket som ni kan kolla efter. 

Styrelsen består av:

Ebba Asghari Ordförande, Firmatecknare, Studentansvarig
Jacob Hjärtstrand Vice Ordförande
Alice Glindell Revisor
Johanna Carlsson Ekonomiansvarig

Kontakt

Kontakta oss på sociala medier eller på e-post.

Instagram: @andersljungstedtselevkar
Facebook: www.Facebook.com/ALElevkar/
E-post: Ljunkanselevkar@hotmail.com

Med Vänliga Hälsningar
ALE, Anders Ljungstedts Elevkår

Senast uppdaterad den 2 oktober 2017