Katedralskolans föräldraförening

Välkommen till Katedralskolans föräldraförenings sida! Här kan du läsa mer om oss och se protokoll från våra möten. Här finns också blankett för att ansöka om bidrag från elevföreningen.

Hej föräldrar till elever på Katedralskolan 2017/2018!

Som medlem i Katedralskolans föräldraförening bidrar du till möjligheter för eleverna att få uppleva något utöver det vanliga. Medlemsavgiften för tre år är 200 kr – du kan sätt in pengarna på bankgiro 142-2070 eller för Swish inbetalning till föräldraföreningen nr: 1231007590. Skriv in barnets namn och klass.

Som du kanske redan vet har Katedralskolan gamla anor - den grundades 1627 och är därmed Sveriges näst äldsta gymnasieskola. Föräldraföreningen har funnits sedan 60-talet. Det tycker vi är något att vara stolta över! Våra viktigaste aktiviteter är för närvarande att:

- Ta upp föräldrarnas frågor och att vara bollplank till skolledningen, genom något av fem styrelsemöten under läsåret

- Dela ut ekonomiskt bidrag till elever/elevföreningar, som de kan söka till verksamheter som gagnar eleverna och skolan.

- Ge ett smycke till årets lucia.

- Under veckorna för språkutbytena i franska, spanska och tyska, stå för en kväll i programmet (t ex tacobuffé)

- Se till att det finns aktuell information om föreningens verksamhet på hemsidan

- Kontakta oss om du är intresserad av att delta i styrelsen/valberedningen

Ditt medlemskap är viktigt! Har du frågor? Kontakta gärna ordförande Malin Wändel Persson malin.w-persson@telia.com  070-3744490

Med vänlig hälsning,

Styrelsen för Katedralskolans föräldraförening

Senast uppdaterad den 11 september 2017