Fritidshem

På Brokinds fritidshem arbetar vi åldersintegrerat, och en stor del av dagen som era barn är hos oss är vi utomhus. Telefonnummer till oss är 013-20 54 82 eller 013-20 72 86.

 

Våra mål

Fritidshemmet har ett eget kapitel i Läroplanen och har egna mål att sträva emot. Fritidshemmets uppgift är att komplettera förskoleklassen och skolan. Fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande, erbjuda dem en meningsfull fritid, främja allsidiga kontakter och social gemenskap.

Vill du läsa mer om Läroplanen för fritidshemmet, följ länken nedan.

Vår verksamhet

På Brokinds fritidshem innebär det att vi till stor del arbetar åldersintegrerat, något som vi tror både främjar elevernas utveckling och deras sociala gemenskap.En stor del av dagen är verksamheten på Brokinds fritids förlagd utomhus och en dag i veckan tar vi med oss vårt mellis och går till skogen. De andra dagarna håller vi till på skolgården och dess närhet, med både valfri lek och uppstyrda aktiviteter. På lov försöker vi att göra någon aktivitet utanför skolan, till exempel åka till Flygvapenmuséet eller Fenomenmagasinet, allt för att bidra till så hög måluppfyllelse som möjligt.

Morgonpromenader

Från och med april erbjuder vi nu morgonpromenader i fritidshemmets regi. Tillsammans med en personal från fritidshemmet går barnen en rask promenad kring spåret på ca 2 kilometer. Barnen är tillbaka i god tid till dagens första lektion, laddade med ny energi! Promenaderna är öppna för alla elever och ingen föranmälan behövs. Kontakta personalen på fritidshemmet för mer information.  

   
Ibland bygger vi med Plus-Plus på fritidshemmen

Fritidshem Brokindsskolan

Telefon: 013-20 54 82

E-post: Skicka e-post till Fritidshem Brokindsskolan

E-post: sodraskolomradet@linkoping.se

Postadress:
Fritidshem Brokindsskolan
581 81 LINKÖPING

Besöksadress:
Melskogsvägen 32
Melskogsvägen 32 på karta

Kort webbadress:
http://www.linkoping.se/fthbrokindsskola http://www.linkoping.se/fthbrokindsskola

Ansvarig

Rektor
Susanna Lindell
Telefon: 013-20 55 21

Rektor biträdande
Anna-Karin Sävenstrand
Telefon: 013-20 89 32

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 25 april 2017