Pris för årets lounge på Business Arena

Linköping och Norrköpings kommun har inom ramen för East Sweden vunnit pris för årets lounge på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm.

Eva Ankarberg från Linköpings kommunala bolag Sankt Kors och Kristin Blomgren, Norrköpings kommun, tog emot priset för årets lounge på Business Arena i Stockholm.

Priset för Årets Lounge på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm går i år till East Sweden och Linköpings kommun tillsammans med Norrköpings kommun. Priset delades ut i samband med mässans avslutning under torsdagen.

Juryns motivering: På ett inbjudande sätt har årets lounge väckt intresse för gränsövergående samarbeten. Med ett professionellt bemötande visualiserar de sina framtidsplaner som engagerar och inspirerar. Därför har juryn valt att utse årets lounge 2016 till Linköping och Norrköpings kommun, East Sweden!

Kriterier

Kriterierna är bemötande av besökare, loungens funktion, hur pass stort intresse den väcker, hur budskapet visualiseras och vilka estetiska kvaliteter den har. Kristin Blomgren, Norrköpings kommun och Eva Ankarberg från Linköpings kommunala bolag Sankt Kors tog emot priset.

Business Arena samlar varje år ett stort antal ledande aktörer i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. På mässan visade Linköping och Norrköping hur städerna ska växa i framtiden. Linköping presenterade bland annat Vallastaden och Ebbepark som är två exempel på innovativ stadsbyggnad.

Senast uppdaterad den 1 december 2016