Linköping - där idéer blir verklighet

Logotypen "Linköping – där idéer blir verklighet" används i kommunikation när Linköpings kommun är budskapets avsändare.

Lejonsymbolen får aldrig förekomma utan tillhörande text "Linköping – där idéer blir verklighet".

Logotyp i färg

Logotypen i färg med texten till höger om lejonet är den logotyp vi använder.
Den har svart text mot vit bakgrund eller vit text mot en mörk bakgrund.

Logotyp i svart/vit

Den svart/vita logotypen används endast när det inte är möjligt att trycka i färg. Text står till höger om lejonet.

Alternativ logotyp

I de fall där den ordinarie logotypen inte är lämplig att applicera, kan denna logotyp användas. Den ska helst vara i färg, eventuellt i svartvitt då färgtryck inte är möjligt, med texten centrerad under lejonet. Detta utförande passar bäst när man är begränsad till en kvadratisk yta som tex i sociala medier och appar.

Dessa logotyper kräver speciellt tillstånd från kommunikationsavdelningen.

Observera att detta endast är ett alternativ då den ordinarie logotypen inte fungerar tillfredställande!

Senast uppdaterad den 15 juni 2016