Linköpings kommun

Logotypen "Linköpings kommun" används endast när Linköpings kommun som organisation är budskapets avsändare och kommunicerar direkt mot en enskild privatperson eller juridisk person.

Lejonsymbolen får aldrig förekomma utan tillhörande text "Linköpings kommun".
Idémönstret får aldrig förekomma tillsammans med logotypen Linköpings kommun.

Logotyp i färg

Logotypen i färg med texten till höger om lejonet är den logotyp vi använder.

Logotyp i svart/vit

Den svart/vita logotypen används endast när det inte är möjligt att trycka i färg. Text står till höger om lejonet.

Alternativ logotyp

I de fall där den ordinarie logotypen inte är lämplig att applicera, kan denna logotyp användas. Den ska helst vara i färg, eventuellt i svartvitt då färgtryck inte är möjligt, med texten centrerad under lejonet. Detta utförande passar bäst när man är begränsad till en kvadratisk yta som tex i sociala medier och appar.

Dessa logotyper kräver speciellt tillstånd från kommunikationsavdelningen.

Observera att detta endast är ett alternativ då den ordinarie logotypen inte fungerar tillfredställande!

Senast uppdaterad den 15 juni 2016