Linköping - där idéer blir verklighet

Logotypen "Linköping – där idéer blir verklighet" används i kommunikation när Linköpings kommun är budskapets avsändare.

Lejonsymbolen får aldrig förekomma utan tillhörande text "Linköping – där idéer blir verklighet".

Logotyp i färg

Logotypen i färg med texten till höger om lejonet är den logotyp vi använder.
Den har svart text mot vit bakgrund eller vit text mot en mörk bakgrund.

Logotyp i svart/vit

Den svart/vita logotypen används endast när det inte är möjligt att trycka i färg. Text står till höger om lejonet.

Alternativ logotyp

I de fall där den ordinarie logotypen inte är lämplig att applicera, kan denna logotyp användas. Den ska helst vara i färg, eventuellt i svartvitt då färgtryck inte är möjligt, med texten centrerad under lejonet. Detta utförande passar bäst när man är begränsad till en kvadratisk yta som tex i sociala medier och appar.

Dessa logotyper kräver speciellt tillstånd från kommunikationsavdelningen.

Observera att detta endast är ett alternativ då den ordinarie logotypen inte fungerar tillfredställande!

Kommunikationsavdelningen

E-post: Skicka e-post till Kommunikationsavdelningen