Kommunens tidningar

Linköpings kommun ger ut två tidningar: Dialog, som skickas ut till alla kommuninvånare, och Ny i stan, som skickas ut till alla nyinflyttade. De senaste numren går även att läsa här på linkoping.se.

Dialog

Kommunens egen tidning Dialog kommer i din brevlåda fyra gånger om året. Dialog vill bidra till att stimulera kontakter mellan Linköpingsborna och deras förtroendevalda. Tidningen ska ge information och visa på goda exempel. Men framför allt ska den bidra till att kommuninvånare och förtroendevalda närmar sig varandra.

Om du vill läsa äldre arkiverade nummer av Dialog, kontakta redaktionen.

Utgivningsplan 2017

• Nr 1 utgivning 25 mars
  • Nr 2 utgivning 10 juni
  • Nr 3 utgivning 30 september
  • Nr 4 utgivning  9 december

Kontakta redaktionen

Kom gärna med tips och synpunkter.

Per Conning

Redaktör, journalist

Telefon:

E-post: per.conning@linkoping.se

Ny i stan

Du som är nyinflyttad i Linköping får tidningen "Ny i stan" i brevlådan. Dessutom kan du läsa den här på linkoping.se.

Tidningen består av artiklar med information om Linköpings kommuns verksamhet. Dessutom finns det annonser från olika företag och organisationer i Linköping. Kommunen står bakom artiklarna. Annonser, tryck och distribution ansvarar företaget Storstadspress för.

"Ny i stan" uppdateras en gång varje år.

Senast uppdaterad den 2 oktober 2017