Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bestorps servicehus

Leanlink Äldreomsorg har basansvaret och driver Bestorp servicehus med 9 service lägenheter, 9 ordinära lägenheter, lunchservering och fritidsaktiviteter. Servicehuset ligger beläget i stadsdelen Bestorp, 18 km söder om Linköping. Vi har tillgång till uteplats och nära till natursköna promenadstråk.

 

Boende i servicehuset

På vårt servicehus finns 9 servicelägenheter. Att bo i servicelägenhet innebär att du bor i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensamma lokaler. När du bor i en servicelägenhet kan du få hjälp av hemtjänsten.

Servicelägenheterna är ca 63-67 kvadratmeter med toalett, dusch, kök, och gemensam tvättstuga.Vi har fastighetsansvar och tar bland annat emot felanmälan och ansvarar för att visa lägenheter för nya hyresgäster.

Fritidsverksamheten

Du som bor i servicelägenhet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att delta i våra olika aktiviteter. Vi har verksamhet 10 timmar/vecka. Aktiviteterna annonseras på servicehuset. Vi tycker att det är viktigt att ni som deltar i fritidsverksamheten är delaktiga i att ta fram förslag till aktiviteter. Detta får ni bland annat möjlighet till genom de regelbundna enhetsråd som vi anordnar.

Några exempel på aktiviteter:

  • Gymnastik
  • Högläsning
  • Hjärngymnastik
  • Bingo
  • Andakt

Lunchservering

Du som bor i servicelägenhet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att äta lunch i vår restaurang efter överenskommelse. Lunchen kostar: 50kr. Om du vill försäkra dig om dagens rätt kan du ringa och beställa din lunch. I de fall du inte beställer lunch och huvudrätten tagit slut kommer du istället att erbjudas alternativrätter. Leanlink Kost & Restaurang ansvarar för lunchserveringen.

Lunchserveringens öppettider:

Alla dagar kl. 11:30 – 13.00

Sjukvård

Leanlink Äldreomsorg är ansvariga för hälso- och sjukvårdsinsatserna på servicehuset. Det innebär att det finns tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Hemtjänst

Bor du i servicehuset eller närområdet och är i behov av hjälp, omvårdnad eller stöd? Om du vill att vi på Leanlink ska ta hand om din hemtjänst får du gärna kontakta oss. Ring Gunilla Fryklund, 013-26 38 34 eller ring direkt till servicehusets verksamhetschef som tillsammans med dig planerar de insatser du behöver. Kontaktuppgifter hittar du nedan. De kan svara på dina frågor och hjälpa dig. Har du en annan utförare av hemtjänst idag, går det självklart bra att byta.

Du kan läsa mer om vår hemtjänst och vilka tjänster vi erbjuder här:

Kontaktuppgifter

Angela Lundstedt

Verksamhetschef

Bestorp och Sturefors hemtjänst

Telefon:

013-20 55 22

E-post: Angela.Vennstrom-Lundstedt@linkoping.se

Anna Fredriksson

Samordnare

Sturefors och Bestorp hemtjänst

Telefon:

013-20 70 63

E-post: Anna.Fredriksson@linkoping.se

Bestorp hemtjänst och servicehus

Hemtjänst servicehus i och området kring Bestorp

Telefon: 013-40625

E-post: Skicka e-post till Bestorp hemtjänst och servicehus

E-post: Angela.Vennstrom-Lundstedt@linkoping.se

Postadress: 590 55 Sturefors

Besöksadress: Sågvägen 8
Sågvägen 8 på karta

Kort webbadress:
http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/bestorps-servicehus/ http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/bestorps-servicehus/

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 11 januari 2017