Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Sturefors servicehus

Leanlink Äldreomsorg har basansvaret och driver Sturefors servicehus med 22 lägenheter, lunchservering och fritidsaktiviteter. Servicehuset ligger naturnära beläget i stadsdelen Sturefors.

 

Sturefors servicehus ligger 1 mil söderom Linköping Vi har närhet till affär och goda bussförbindelser. Vi har tillgång till uteplatser och nära till skog med fina promenadstråk.

Boende i servicehuset

På vårt servicehus finns 22 servicelägenheter. Att bo i servicelägenhet innebär att du bor i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensamma lokaler. När du bor i en servicelägenhet kan du få hjälp av hemtjänsten.

Servicelägenheterna är ca 63-67 kvadratmeter med toalett, dusch, kök, och tillgång till gemensam tvättstuga. Vi har fastighetsansvar och tar bland annat emot felanmälan och ansvarar för att visa lägenheter för nya hyresgäster.

Fritidsverksamheten

Du som bor i servicelägenhet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att delta i våra olika aktiviteter. Vi har verksamhet 10 timmar/vecka. Aktiviteterna annonseras på servicehuset. Vi tycker att det är viktigt att ni som deltar i fritidsverksamheten är delaktiga i att ta fram förslag till aktiviteter. Detta får ni bland annat möjlighet till genom de regelbundna enhetsråd som vi anordnar.

Några exempel på aktiviteter:

  • Gymnastik
  • Högläsning
  • Hjärngymnastik
  • Bingo
  • Andakt

Lunchservering

Du som bor i servicelägenhet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att äta lunch i vår restaurang. Lunchen kostar: 50 kr. Om du vill försäkra dig om dagens rätt kan du ringa och beställa din lunch. I de fall du inte beställer lunch och huvudrätten tagit slut kommer du istället att erbjudas alternativrätter. Leanlink Kost & Restaurang ansvarar för lunchserveringen.

Lunchserveringens öppettider:

Alla dagar kl. 11:30 – 13.00

Sjukvård

Leanlink Äldreomsorg är ansvariga för hälso- och sjukvårdsinsatserna på servicehuset. Det innebär att det finns tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Hemtjänst

Bor du i servicehuset eller närområdet och är i behov av hjälp, omvårdnad eller stöd? Om du vill att vi på Leanlink ska ta hand om din hemtjänst får du gärna kontakta oss. Ring Gunilla Fryklund, 013-26 38 34 eller ring direkt till servicehusets verksamhetschef som tillsammans med dig planerar de insatser du behöver. Kontaktuppgifter hittar du nedan. De kan svara på dina frågor och hjälpa dig. Har du en annan utförare av hemtjänst idag, går det självklart bra att byta.

Du kan läsa mer om vår hemtjänst och vilka tjänster vi erbjuder här:

Kontaktuppgifter

Annika Eliasson

Verksamhetschef Bestorp och Sturefors hemtjänst

Skicka e-post till Annika

E-post: Annika.M.Eliasson@linkoping.se

Telefon: 013-206000

Anna Fredriksson

Samordnare Sturefors och Bestorp hemtjänst

Skicka e-post till Anna

E-post: Anna.Fredriksson@linkoping.se

Telefon: 013-20 70 63

Sturefors hemtjänst och servicehus

Hemtjänst och servicehus i och omkring Sturefors

Skicka e-post till Sturefors hemtjänst och servicehus

E-post: Annika.M.Eliasson@linkoping.se

Telefon: 013-205520

Besöksadress: Näckrosvägen 146 (se karta)

Postadress: 590 54 Sturefors

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/sturefors-servicehus/ http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/sturefors-servicehus/

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 9 maj 2018