Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Sandrinoparken vårdboende

Sandrinoparken är ett nybyggt boende i centrala Linköping för äldre personer med demenssjukdom.

Sandrinoparken under uppbyggnad

 

Om boendet

Sandrinoparken är ett vårdboende med inriktning demens. Det finns fem våningar med tio lägenheter per våning. På två våningar finns dublett lägenheter.

Arbetsätt

På Sandrinoparken arbetar vi efter ett salutogent förhållningssätt där vi utgår från de boendes behov. Vi arbetar bland annat utifrån IBIC (Individens behov i centrum) vilket är ett systematiskt arbetssätt med personcentrerad vård.

Sång, musik och rörelse är den metod som präglar verksamheten. Det är ett sätt att skapa en meningsfull vardag och öppna upp för kommunikation och möten människor emellan. Vi har en Ipad på varje våning och vi deltar i den digitala utvecklingen. Vi är också testbädd för digital levnadsberättelse.

 

Måltider

Hos oss på Sandrinoparken är måltiderna och miljön runtomkring viktig. Vi arbetar med färgkontraster och maten serveras från uppläggningsfat och är vackert upplagd då vi smakar maten med alla våra sinnen.

På Sandrinoparken lagas maten på plats av vår kock och serveras i en trevlig måltidsmiljö.Vår kock gör egna näringsdrycker och vi serverar en liten aptitretare med smak av Umami före lunch för att stimulera aptiten hos våra hyresgäster

SPA

Vi har ett spa på Sandrinoparken med ett höj och sänkbart spa-badkar. Man kan även ta ett fotbad eller måla naglarna eller få handmassage i spa:et samtidigt som man har möjlighet att lyssna på sin favoritmusik om man så önskar.

 

Samarbete med Lärcenter

Verksamheten genomsyras av nya arbetssätt och samarbetar med vårt Lärcenter för en god demensvård, vilket gör att våra erfarenheter och goda exempel kan spridas till andra verksamheter i Linköping.

Sandrinoparken som arbetsplats

Som arbetsplats ska Sandrinoparken vara innovativ. Vi ska jobba utifrån Leanfilosofin, där medarbetarna är med och driver utvecklingen.

Kontaktuppgifter

Anna-Carin Lindström

Verksamhetschef Sandrinoparken, Lärcenter och mobila demens teamet

Skicka e-post till Anna-Carin

E-post: Anna-Carin.Lindstrom@linkoping.se

Telefon: 013-29 46 05

Madeleine Persson

Gruppledare Sandrinoparken

Skicka e-post till Madeleine

E-post: madeleine.persson@linkoping.se

Telefon: 013-29 46 06

Jenny Carlsson

Samordnare Sandrinoparken

Skicka e-post till Jenny

E-post: Jenny.A.Carlsson@linkoping.se

Telefon: 013-29 46 07

Sandrinoparken

Skicka e-post till Sandrinoparken

E-post: Anna-Carin.Lindstrom@linkoping.se

Telefon: 013-29 46 06

Besöksadress: Brunnsgatan 16 (se karta)

Postadress: 582 34 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/vardboende-/alla-vardboenden-leanlink/sandrinoparken-vardboende/ http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/vardboende-/alla-vardboenden-leanlink/sandrinoparken-vardboende/

Telefonnummer till boendevåningarna: Våning 1: 013-29 46 10 Våning 2: 013-29 46 11 Våning 3: 013-29 46 13 Våning 4: 013-29 46 14 Våning 5: 013-29 46 15

Se fler kontaktuppgifter
Se färre kontaktuppgifter
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 23 januari 2018