Våra medarbetare

Inom Kost & Restaurang har vi idag ca 150 medarbetare inom olika yrken. De flesta arbetar i våra restauranger som exempelvis kockar och restaurangbiträden.

Yrkesroller

I våra kök finns medarbetare som arbetar med måltiden utifrån sina olika yrkesroller. Här jobbar restaurangchefer, föreståndare för mottagningskök, kockar, specialkostansvariga och restaurangbiträden. 

Arbetet i våra kök består av att planera, förbereda och laga mat, skapa en välkomnande miljö, servera våra gäster och därefter diska, ställa i ordning och städa.

Utöver detta finns Kost & Restaurangs stab och ledning där affärsområdeschef, restaurangområdeschefer, kostekonom, HR-administratör och ekonom ingår.  

Oavsett yrke hjälper alla till att utveckla vår verksamhet på olika sätt, både genom sitt dagliga arbete och i olika grupperingar. Kökets kockar kan till exempel ingå i receptutvecklingsgruppen och specialkostansvariga träffas några gånger per termin för att arbeta med specialkostfrågor.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 23 juni 2016