Ledning och organisation

De flesta av oss inom Kost & Restaurang arbetar i våra restauranger på skolor och inom äldreomsorg. Utöver detta har vi stabsfunktioner som tillsammans med restaurangområdeschefer utgör affärsområdets ledningsgrupp.

Några av våra medarbetare i köken

 

Fyra restaurangområden

Våra restauranger är indelade i fyra olika områden, där varje område leds av en restaurangområdeschef. I köken arbetar medarbetare som är restaurangchefer, kockar, specialkostansvariga och restaurangbiträden.

Stab och ledning

I staben arbetar affärsområdeschef, kostekonom, ekonom och HR-administratör. Tillsammans med restaurangområdescheferna utgör staben Kost & Restaurangs ledningsgrupp. Ledningsgruppens uppdrag är att styra och leda Kost & Restaurang, samt jobba med utvecklingsfrågor och planering för hela affärsområdet.

Kontakta Kost & Restaurangs ledning

Åsa Kullberg

Affärsområdeschef

Leanlink, Kost & Restaurang

Telefon:

013-20 74 94

Cristoffer Cedergren
Cristoffer Cedergren

Kostekonom

Telefon:

013-263760

Agneta Edström-Spångberg

Ekonom

Ulle Haamer

HR-administratör

Telefon:

013-20 73 90

Lillevi Ljunggren

Restaurangområdeschef Ekholmen/Kunskapsgallerian/Ånestad/Brokind/Fredriksberg/Askeby/Harvestad

Telefon:

013-20 87 57

Marita Jonsson

Restaurangområdeschef Kärna/Tornhagen/Fridtuna/Ekkällan/Folkunga/Vikingstad

Telefon:

013-20 59 79

Camilla Öberg

Restaurangområdeschef Anders Ljungstedts Gymnasium/Änggård/Ekängen/Ekdunge/Bärstad

Telefon:

013-20 70 49

Carola Hultmark

Restaurangområdeschef Berzelius/Ljungsbro/Skäggetorp/Elsa Brändström/Ryd/Nygård/Vreta kloster

Telefon:

013- 26 36 37

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 4 januari 2017