Arbeta hos oss

Vill du arbeta inom LSS Funktionsstöd? På den här sidan hittar du länkar till våra lediga jobb, timvikariat och sommarjobb. Du får även information om vad för typ av bakgrund och utbildning som krävs, samt hur du gör en ansökan.

Medarbetare som jobbar inom LSS Funktionsstöd

 

Din yrkes- och utbildningsbakgrund

För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år, ha en godkänd examen, alternativt pågående utbildning inom barn och fritidsprogrammet eller omvårdnadsprogrammet. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med våra olika målgrupper. Vi ser gärna sökande som studerar på högskola eller universitet inom närliggande områden.

Personliga egenskaper

Vi vill att du som söker till oss är positiv, flexibel och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande. Du måste behärska det svenska språket, både i tal och skrift. För vissa tjänster krävs att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Lediga jobb och ansökan

Via länken "Lediga jobb i Linköpings kommun"hittar du generell information om arbete i Linköpings kommun och där listas alla lediga jobb. Det är även där du fyller i och skickar in din ansökan.

Vikariat

Vi söker alltid vikarier i våra verksamheter och särskilt till sommaren. Du är välkommen att skicka in en ansökan Du ansöker genom att klicka på länken som lotsar dig vidare till vårt rekryteringssystem. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post. Men kontakta oss gärna vid frågor.

Intervju

Vi kallar till intervju kontinuerligt utifrån de annonser vi haft ute och tillfälliga behov i verksamheterna. Blir du kallad till intervju tar du med dig betyg, arbetsgivarintyg eller tjänstgöringsbetyg från tidigare arbete, samt polisens utdrag ur belastningsregistret (i oöppnat kuvert). Beställ utdraget redan idag det kan ta upp till 14 dagar innan det kommer till dig!

Kontaktpersoner

Om du har frågor eller vill veta mer om rekryteringsprocessen. Kontakta vår rekryteringsgrupp som består

av medarbetare på Bemanningscentrum och vår HR-konsult.

Hanna Sundin

Bemanningscentrum

Rekryteringsassistent/bemanningsassistent

LSS Funktionsstöd

Telefon:

013 - 26 35 93

E-post: Hanna.Sundin@linkoping.se

Greger Johansson

Bemanningscentrum

Administrativ assistent

LSS Funktionsstöd

Telefon:

013 - 20 73 58

E-post: Greger.Johansson@linkoping.se

Charlotte Jönsson

Bemanningscentrum

Verksamhetschef

LSS Funktionsstöd

Telefon:

013 - 20 88 01

E-post: charlotte,jonsson@linkoping.se

Pernilla Johansson

HR-Konsult

LSS Funktionsstöd

Telefon:

013 - 26 33 45

E-post: Pernilla.Johansson4@linkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 10 februari 2017