Bokning

Här hittar du information om hur det går till när du blir bokad på arbetspass hos oss.

LSS Funktionsstöd bemanningsassistent som arbetar vid sitt skrivbord

Det är efter att du har lagt dig tillgänglig i Timepool som bemanningsassistenterna kan boka dig på arbetspass. Du får bekräftelse genom sms, mail och via Timepool.

Bokning sker:

  • När du ligger fullt tillgänglig på hela passet.
  • När det är minst 2 timmar kvar tills passet börjar.

Förfrågan skickas:

  • När du redan har ett pass inbokat samma dag.
  • När det gäller pass som startar inom 2 timmar, för att BA ska få en bekräftelse på att du sett förfrågan.
  • När passen understiger 3 timmar.

Du är själv ansvarig för vilka pass du tackar ja till och hur du vill arbeta. Vi följer arbetstidslagen och den kan innebära att det är tillåtet med väldigt intensiva arbetsperioder. Om du tackar ja till att arbeta exempelvis ett kvällspass när du redan är inbokad på följande nattpass är det ditt ansvar. Alla vikarier vill lägga upp sitt arbete på olika sätt och vi på Bemanningen har svårt att veta vad som passar dig. Ibland önskar arbetsplatsen och/eller arbetsledande verksamhetschef att du som timvikarie arbetar på ett speciellt sätt, exempelvis inte dubbelpass. Om du har frågor om det kan du vända dig till arbetsplatsen.

Förändringar av pass

När du har blivit bokad på ett pass så är du skyldig att arbeta. Om du vill byta pass med någon annan  ska du kontakta din arbetsplats. Det är samma regler för timvikarier som för ordinarie personal. Om passet inte går att tillsätta med annan timvikarie så är du skyldig att arbeta din tid, precis som ordinarie anställda.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 5 augusti 2016