En ingång

Om du är 16-29 år och arbetslös kan du få hjälp av ”En ingång”. Här finns flera myndigheter samlade i en lokal, tillgängliga för att svara på frågor och lotsa vidare.

En ingång är ett komplement till ordinarie verksamheter. Hos ”En ingång” finns personal från:

  • Arbetsförmedlingen
  • Försäkringskassan
  • Region Östergötland
  • Socialförvaltningen
  • Jobb- och kunskapstorget

För dig som är ung och arbetslös

”En ingång” vänder sig till dig som är 16-29 år och arbetslös. Du vill förändra din situation men saknar en tydlig planering mot egen försörjning. Kanske upplever du att det är svårt att navigera mellan olika myndigheter?

För att få hjälp av ”En ingång” ska du ha behov av stöd från minst två myndigheter. Du får inte ha något pågående missbruk, behandling eller väntande dom som påverkar den fortsatta planeringen.

Ett utvecklingsprojekt

”En ingång” är ett utvecklingsprojekt av Samordningsförbundet Centrala Östergötland. Projektet startade 2015 och ska pågå i tre år. Målet är att stötta ungdomar till egenförsörjning utifrån deras egna förutsättningar. Du kan läsa mer om projektet på Samordningsförbundets webbplats.

Kontakt

Om du vill ha hjälp av ”En ingång” är du välkommen att själv ta kontakt med oss. Det går bra att ringa, skicka e-post eller besöka oss direkt.

En ingång

Öppettider:
Vardagar kl. 10-12 och 13-16

Telefon: 013-20 73 04

E-post: Skicka e-post till En ingång

E-post: eningang@linkoping.se

Besöksadress: Nygatan 19
Nygatan 19 på karta

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 22 september 2016