#jagmed

#jagmed är ett projekt som riktar sig till ungdomar mellan 16 och 24 år som inte har påbörjat eller fullföljt sina gymnasiestudier av olika anledningar. Vi söker dig som inte riktigt vet vad du vill göra i framtiden, eller så vet du redan vad du vill med framtiden men behöver lite stöttning för att komma vidare.

Kille på lekplats

 

Varför ska du eller någon du känner i din närhet träffa oss?

Vi tror på att alla mår bra av att ha en sysselsättning och kan erbjuda individuell coachning, samtal, vägledning kring studier och praktik och gruppverksamheter för att öka motivationen och vara delaktig.

Vi träffas första gången där du vill förutsättningslöst för att få en bild utav just din situation och när vi har träffats ett par gånger så jobbar vi tillsammans fram en planering som passar bäst för dig.

Vi jobbar uppsökande

Det betyder att vi skickar ett brev till alla som inte är inskrivna på gymnaiseskolan och ber dig att berätta vad du gör på dagarna. Får vi inget svar så ringer vi dig och till sist så åker vi hem och knackar på dörren om vi inte får någon kontakt innan dess. Det gör vi för att det är så viktigt att alla unga får en chans att studera eller jobba.

Du kanske jobbar, studerar eller är sysselsatt på ett annat sätt. Oavsett vad du gör behöver vi komma i kontakt med dig.

Tveka inte att ta kontakt med oss

Armin Kaboli

Arbetsmarknadskonsulent

Jobb- och kunskapstorget

Telefon:

0722-00 50 23

E-post: armin.kaboli@linkoping.se

Mia Powalko

Arbetsmarknadskonsulent

Jobb- och kunskapstorget

Telefon:

0722-00 50 23

E-post: mia.powalko@linkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 2 februari 2017