East Sweden Innovation Week

Under Innovation Week riktar vi ljuset mot den innovationskraft som finns i Östergötland. Då vill vi möta dig, tillsammans med alla andra engagerade inspiratörer och uppfinnare, innovatörer och entreprenörer, studenter och forskare, företagare och näringslivsföreträdare, kluster och företagsinkubatörer, kommuner och föreningar.

Träffa några av Östergötlands ledande innovatörer och låt dig inspireras av landets vassaste entreprenörer. Innovation Week är en del i East Swedens arbete för att stärka Östergötlands innovations- och entreprenörsklimat. Tillsammans bidrar vi till kreativa innovationsmiljöer, ett starkt företagsklimat och god tillväxt i Östergötland.

Innovation Week 2017

Tidigare har veckan gått under namnet Vecka45-Innovationsveckan men i år byter arrangemanget namn till East Sweden Innovation Week. Fortfarande är målet att visa upp allt det fantastiska som händer i Östergötland och som gör East Sweden till en mer innovativ del av världen.

I år koncentrerar vi projektets aktiviteter till Värmekyrkan i Norrköping. Här kommer du att träffa några av Östergötlands ledande innovatörer, lokala startup-företag och inte minst några av Sveriges vassaste föreläsare och entreprenörer.  Innovation Summit 8/11 har fokus på näringsliv och entreprenörer. Innovation Day 9/11 samlar aktörer som  stödjer innovatörer.

Men du kan också ta del av andra aktiviteter med tema innovation och entreprenörskap runt om i hela regionen mellan den 6 och 12 november.

Ansvarig för veckan är Region Östergötland i nära samarbete med LiU Holding, Norrköping Science Park, Norrköpings näringslivskontor, Science Park Mjärdevi, Näringsliv & Tillväxt Linköping, Almi och Länsstyrelsen i Östergötland.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 30 oktober 2017