Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Flytta ditt företag hit

Har du som företagare planer på att etablera din verksamhet i Linköping, då är ett samtal med oss ett enkelt och mycket givande första steg till att lyckas i regionen.

 

Linköping är centrum i en av landets snabbast växande regioner, och här finns gott om mark och lokaler för all typ av verksamhet. Kommunen erbjuder 20 hektar industrimark redo att bebyggas. Ytterligare 50 hektar är planlagda i befintliga och planerade områden.

Etableringsservice

Etableringsservice innebär att vi är företagets kontakt under hela etableringsprocessen. I vår verktygslåda finns, förutom mark och inflyttningsklara lokaler, det kommunala fastighetsutvecklingsbolaget Sankt Kors och privata fastighetsägare med stor erfarenhet av att anpassa och bygga nya lokaler för olika verksamheter. 

Var behövs mark i framtiden? Vilka lokaler efterfrågar morgondagens företag? Målet är att Linköping ska vara redo när behoven uppstår. Det är ingen slump att så många företag väljer att etablera sig i Linköping och att näringslivet här utvecklas så starkt. Ett skäl är den snabba vägen till mark och lokaler genom vår etableringsservice. 

Nyttiga länkar för dig som vill etablera ditt företag i Linköping

Per Widman

Företagsservice – Företagsetablering Näringsliv och tillväxt

Skicka e-post till Per

E-post: per.widman@linkoping.se

Telefon: 013-26 25 55

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 27 oktober 2017