Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Frukostmöte om handeln

Den 15 mars sätter Linköping handeln i centrum med Handelsfesten. Handlare, fastighetsägare, politiker och tjänstemän kommer bland andra att fira handelns förtjänster. Svensk Handel i samarbete med Linköping Handel och Linköpings kommun skulle samma morgon även vilja se er på vårt frukostmöte.

Handeln är viktig för Linköping och i tider där handeln ser större förändringar de kommande 10 åren än vad vi gjort de senaste 50 är det nödvändigt att alla är väl insatta i handelns frågor för att kunna skapa rätt förutsättningar för en levande handel. 

Vi kommer att gå igenom handelns stora strukturomvandling från lanthandel till omnikanal, handelns roll och betydelse i stadsutvecklingen, shoppingturism och kanske en av de tyngsta frågorna i år nämligen handeln i säkerhetsdebatten. 

Deltagare

Från Svensk Handel deltar Mats Hedenström, näringspolitisk chef och Elisabet Elmsäter Vegsö näringspolitisk expert stads- och platsutveckling. Vi är även glada att Michaela Lingeby Setterberg, gruppchef på ordningspolisen i Linköping kan närvara och berätta om trygghetsarbetet i Linköping. 

Ni har alla en viktig roll i dagens och framtidens arbete med handel och vi hoppas därför att ni kan ta er tid denna morgon och låta oss informera er om vad som är på gång inom handeln i Sverige. 

Mer information och anmälan

Datum: Torsdag 15 mars
Tid: 08:00-09:30
Plats: Näringslivets Hus, Ågatan 9 
Målgrupp: Detta evenemang riktar sig till dig som är verksam inom handeln
Anmälan: Anmäl dig via Svensk Handels formulär, senast 13 mars

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 27 februari 2018