Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mitt Företag-turnén till Linköping

Sveriges största företagarturné kommer till Linköping 14 november!

 

När du driver eget företag kan det ibland vara svårt att hitta en bra balans mellan tid och lönsamhet i företaget. Under eftermiddagen den 14 november kommer temat att vara just detta och stort fokus läggs på hur du skapar ditt drömföretag så som du vill ha det.
Det är Sveriges största företagarturné som återigen landar i Linköping.

Innehåll

Dagen bjuder på inspiration av Gustaf Oscarsson, som kommer berätta om olika verktyg och priciper som har hjälpt honom att frigöra tid och få en högre lönsamhet i sitt företag.

Du får också lyssna till Charlie Söderberg som håller föreläsningen "Blir rik på ditt företagande". Han poängterar att ordet rikedom är högst individuellt - för någon kan det betyda mer pengar och för någon annat att spendera mer tid med familjen. Målet är att ditt företag ska göra dig rik på just det du vill och behöver.
Föreläsningen konkretiserar moderna ekonomiska teorier, finansiell läskunnighet och beteendevetenskap.

På plats finns även ett antal expertstationer, där du kan få hjälp, rådgivning och analyser inom en mängd olika områden som rör ditt företagande.

Dessutom delas priset "Årets stjärnföretagare 2017" ut.

Anmälan

Som medarrangör har vi möjlighet att bjuda de första 30 företagarna som anmäler sig på Businesspaketet, som annars kostar 995 kr. Ange kod NÄRINGSLIV2017 när du bokar din biljett på Mitt företags hemsida för att ta del av erbjudandet.

Begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 14 november 2017