Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Stort intresse för offentlig upphandling

Den 8 november höll kommunen en informationsträff kring offentlig upphandling, för dem som ville veta mer om hur det går till och vad som krävs av dem som lägger ett anbud.

Med 45 anmälda företagare började informationsträffen i Stadshusets fullmäktigesal på morgonen.

– Linköpings stad upphandlar varor och tjänster till ett värde av 4-5 miljarder kronor varje år. Det är mycket viktigt att kommunens mindre företag också känner att de har möjlighet att delta i dessa upphandlingar, sa upphandlingsstrateg Daniel Czitrom inledningsvis.

Träffens innehåll

Under träffen fick deltagarna kunskap om grunderna i offentlig upphandling och hur Linköpings kommun jobbar med dessa frågor. Det dröjde inte länge förrän första handen sträcktes upp och frågorna började komma. Några efterfrågade fördjupning inom vissa områden och föreslog nya träffar på de ämnena.

– Det är roligt när deltagarna är aktiva och tycker att träffen är givande. Vi kommer fortsätta att utveckla dialogen med företagen både innan, under och efter upphandlingar, säger Daniel.

Nästa träff

Målet är att ha två liknande träffar varje år med allmän information. För att direkt få en inbjudan nästa gång kan du prenumerera på Näringsliv och tillväxts nyhetsbrev eller följa oss på Facebook.

Kontakt

Kontakta upphandlingsstrateg Daniel Czitrom för mer information. 
Telefon: 013-29 48 61
E-post: daniel.czitrom[at]linkoping.se  

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 29 november 2017