Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Dina förmåner

Linköpings kommun erbjuder olika former av förmåner. Löneväxling är ett sätt att kostnadsneutralt erbjuda medarbetarna olika förmåner.

Här kan du läsa mer om några av dessa förmåner.

Som medarbetare i Linköpings kommun kan du hyra en cykel hos kommunens samarbetspartner till förmånligare pris genom bruttolöneavdrag.

Hos oss har du i de flesta fall möjlighet att löneväxla till extra lediga dagar. Förutsättningen är att överenskommelsen finns med ditt fackförbund och att du har en anställningsform med semester.

Som medarbetare i Linköpings kommun kan du göra IVF/fertilitetsbehandling hos privat sjukvård och göra bruttolöneavdrag på lönen för kostnaden.

Hos oss har du möjlighet att löneväxla till pension. Att löneväxla till pension innebär att du som anställd, genom avdrag på bruttolönen, avstår lön som i stället betalas in till den pensionsförsäkring som du valt för din tjänstepension.

Du kan göra synfelsbehandlingar hos Capio Medocular AB, Memira AB och Ögonsten i Linköping AB och betala det med bruttolöneavdrag på lönen.

Hos oss får du som medarbetare friskvårdsbidrag på upp till 2 500 kronor per kalenderår. På skatteverkets hemsida ser du vilka aktiviteter du kan få bidrag för. 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 1 mars 2018