Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Bemanningsassistent sökes till LSS FunktionsstödSista ansökningsdatum: 2016-07-11
Referensnummer: 108153

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Charlotte Jönsson, 013-208801

Ansök här!

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd inom Leanlink erbjuder på omsorgsnämndens uppdrag verksamheter enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. LSS Funktionsstöd ansvarar för grupp- och servicebostäder, personlig assistans, korttidsavlösning, kultur- och fritidsverksamhet samt anhörigvård. Vi har även sjuksköterskor som är inriktade mot kommunens samtliga LSS-boenden. Genom våra cirka 550 medarbetare erbjuder vi verksamhet med god kvalitet där vi utgår från vår gemensamma värdegrund vilket tillförsäkrar brukaren/kunden goda levnadsvillkor.

LSS Funktionsstöd söker just nu en Bemanningsassistent till Bemanningscentrum.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som bemanningsassistent innebär att samordna och effektivisera LSS funktionsstöds vikariehantering. Du säkerställer att kompetens och kontinuitet i verksamheterna vid korttidsfrånvaro hålls på en hög kvalitet när ordinarie medarbetare är borta.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha gymnasieutbildning inom administration eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av liknande administrativt arbete och god datavana. Det är meriterande om du har utbildning samt erfarenhet av arbete med IT-verktyget Time Care Pool samt löne-och personalsystemet Heroma.

Du ska vara noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en hög servicekänsla, är kommunikativ och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är en flexibel problemlösare som kan prioretera, omprioritera och ta egna initiativ utifrån givna ramar.

Då vi är ett litet arbetsteam som arbetar tätt tillsammans är det viktigt att vara prestigelös och öppen för att hjälpa till med alla uppgifter när så krävs. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt förmåga att arbeta med andra.

Du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

B-körkort är önskvärt.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 juli 2016