Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Administrativ assistent för boendeplaceringar, IFO StödfunktionerSista ansökningsdatum: 2017-07-02
Referensnummer: 156756

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Angelika Nordin, HR, 013-294726
Marie Skön, gruppchef, 013-207477

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Avdelningen för Individ- och familjeomsorg (IFO), stödfunktioner, arbetar med socialt utrednings- och uppföljningsarbete i samråd med andra funktioner inom Socialförvaltningen. Inriktningen är personer aktuella för slutenvård och öppenvård riktat mot flera olika målgrupper (barn, ungdom, vuxna).

Arbetsbeskrivning

Administrativt stöd till resurssamordnare och verksamhetsutvecklare på IFO stödfunktioner i ärenden om placering vid boende där du har kontakt med boenden för att utröna vad som erbjuds. Allmänt administrativt stöd till handläggare och chefer i ärenden om myndighetsutövning. Rapportframställning, arkivarbete, hantering av fakturor.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av det aktuella arbetsområdet med myndighetsutövning och boendeplacering i Linköping är meriterande. Meriterande med kunskaper i Treserva, kring dokumentation och rapportskrivning.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är ansvarstagande, självgående och serviceinriktad, samt arbetar effektivt och strukturerat.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 juni 2017