Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Administrativ assistent med gruppledaransvar till Jobb- och kunskapstorgetSista ansökningsdatum: 2017-02-05
Referensnummer: 131607

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Camilla Mathiesen Almström, 013-263737
Nina Arwskog, 013-2294602
Vivica Ekedal, 013-205631

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linköping ska utvecklas till en socialt sammanhållen stad.

Insatser för att få fler människor i jobb och utbildning och inkluderade i det omgivande samhället är avgörande för att skapa en sammanhållen stad.

Uppdraget för Jobb- och kunskapstorget är att stärka och underlätta kommunens invånares möjlighet att skapa, utveckla och bibehålla sin förmåga att bidra på arbetsmarknaden genom utbildning och/eller arbetsmarknadsinsatser. Jobb- och kunskapstorget erbjuder motiverande aktiviteter och/eller studier som syftar till medborgarens utveckling mot egen försörjning.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ assistent med gruppledaransvar blir ditt uppdrag att vara ett stöd till ledningsgruppen för Jobb- och kunskapstorget samt till övrig personal och verksamhet. Du kommer dagligen att ha kontakt med enhetens besökare och har därmed en viktig roll som enhetens ansikte utåt.

Den administrativa arbetsgruppen ansvarar för bland annat reception för arbetsmarknad och studie- och yrkesvägledning, allmän kontorsadministration, återsökning av stadsbidrag, hemutrustningslån, administration av betyg för vuxenutbildning, administration av kommunala aktivitetsansvaret (KAA), dokumenthantering, arkivering, ekonomiadministration och viss personaladministration. Arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg men i grunden så innebär uppdraget att ge service till chefer, personal och enhetens besökare. Som administrativ assistent med gruppledaransvar för den administrativa arbetsgruppen på Jobb- och kunskapstorget så blir du spindeln i nätet med ett brett ansvar för enhetens administrativa processer.

Alla medarbetare på Jobb- och kunskapstorget har ett spännande utvecklings- och förändringsarbete framför sig då enheten har fått ett nytt uppdrag och ny organisation. Som gruppledare kommer du på ett aktivt sätt vara med och utveckla det administrativa stödet för att det skall bli så effektivt och ändamålsenligt som möjligt. Du kommer vid behov även att delta i enhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en gymnasial utbildning och dessutom:

  • arbetar självständigt och tar stort eget ansvar för ditt arbetsområde
  • har erfarenhet av administrativt arbete och administrativa system, gärna från offentlig förvaltning
  • tycker om att fungera som spindeln i nätet med många olika kontaktytor
  • har mycket god serviceförmåga
  • är organiserad och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt
  • relaterar till andra människor på ett lyhört sätt
  • drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för den egna verksamheten, för dig själv och för kunderna
  • har mycket god datorvana och tycker om att arbeta med och lära dig olika datorapplikationer som ständigt utvecklas
  • kan formulera dig väl i tal och skrift

Erfarenhet av handledning eller arbetsledning är en förutsättning för att klara uppdraget som gruppledare. Du behöver vara tydlig, skapa engagemang genom att delegera och ge möjlighet till delaktighet samt kunna tillvara olikheter.

Välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 februari 2017