Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Administrativ assistent, SI, Anders Ljungstedts gymnasiumSista ansökningsdatum: 2016-08-18
Referensnummer: 109376

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Madelene Arvendal, 013-26 32 96 (sem till 1/8)
Annika Thörnros Runesson, 013-29 46 54 (sem till 1/8)

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Anders Ljungstedts Gymnasium är en stor gymnasieskola med ca 1400 elever och nära 250 anställda. Vi erbjuder utbildningar inom ett stort antal nationella program inom gymnasieskolan samt gymnasiesärskola och introduktionsprogram.

Skolan har språkintroduktion, SI, som även återfinns på fler skolor, Anders Ljungstedts gymnasium är startskola för nyanlända elever.

Anders Ljungstedts gymnasium ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt. Skolan utgör en kreativ miljö och utvecklar verksamheten i samverkan med såväl omgivningen på orten som skolor i flera andra länder.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med administration inom gymnasiet och Språkintroduktionen, samt med Preparandutbildning (PREP) och Yrkesintroduktion Seningång.

Arbetet som administrativ assistent inom språkintroduktionen innefattar många kontakter med nyanlända elever och deras kontaktpersoner. Det innebär att vara rektor behjälplig och också att hantera löneadministration i Heroma, elevadministration i Extens och fakturor i Agresso.

Som administrativ assistent är du också rektors högra hand. Du är skolans "ansikte utåt" och en stor del av arbetet handlar om att på olika sätt ge god service på plats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i dig själv och relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi vill att du är självgående, driftig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och organiserar ditt arbete väl. Du är noggrann och mån om att ditt arbete håller hög kvalité. Du är en person som gillar att ge service och trivs när det händer mycket runt omkring dig och har vana av mångfald.

Meriterande är stor kunskap om elevadministration, främst arbetet i Extens, men gärna även god kännedom om Agresso och Heroma.

Vi kommer att lägga en stor vikt vid din personliga lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 augusti 2016