Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Administrativ assistent till Anders Ljungstedts GymnasiumSista ansökningsdatum: 2016-08-05
Referensnummer: 109680

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Eva Lindberg, chef för interna stödfunktioner , 013-20 75 75

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Anders Ljungstedts Gymnasium är en stor gymnasieskola med ca 1400 elever och 230 anställda. Vi erbjuder utbildningar inom ett stort antal nationella program inom gymnasieskolan samt gymnasiesärskola och introduktionsprogram.

Anders Ljungstedts gymnasium ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och vi samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt. Skolan utgör en kreativ miljö och utvecklar verksamheten i samverkan med såväl omgivningen på orten som skolor i flera andra länder.

Arbetsuppgifter

Som administrativ assistent utgör Du en stödfunktion på verksamhetsnivå som ger administrativt stöd till chefer och medarbetare. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare 4 assistenter på Anders Ljungstedts gymnasium.

Huvuduppdraget omfattar chefsstöd samt personaladministration, ekonomihantering, elevregistrering, diarieföring och arkivering. De administrativa system som används är Heroma, Agresso, W3D3 och Extens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av administrativt arbete i en serviceinriktad roll. Du har tidigare arbetat med personal – elev- och ekonomiadministration.

Tjänsten förutsätter att du har mycket god datavana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Om du har erfarenhet av ovannämnda system samt av arbete i Excel är det en fördel.

Vi söker dig som är självgående, ansvarsfull och är mån om att hålla en hög servicenivå. Du är en god administratör, arbetar strukturerat och driver de administrativa processerna vidare. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar på ett lyhört och smidigt sätt till de människor du möter i din yrkesroll.

Du är mån om att vara ett kvalificerat stöd och du har förmågan att snabbt kunna anpassa dig till förändrade krav och förutsättningar och göra omprioriteringar i ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 augusti 2016