Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Administrativ assistent till KvinnebyskolanSista ansökningsdatum: 2016-07-28
Referensnummer: 107528

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Caroline Andersson, rektor, 013-207820, 0722400979

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Kvinnebyskolan ligger i ett lugnt och i lummigt område i Hjulsbro i Linköping. Skolan omges av en fantastisk miljö med oändliga möjligheter! Vi är en skola med ca 340 elever i årskurserna F-6 samt fyra olika fritidshem. Vår vision är ”Alla barn ska bli sitt bästa jag” och våra ledord är ”Trygghet, Hälsa och Lärande”. Vi organiserar vår verksamhet så att eleverna ska få möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. Vi arbetar inkluderande med eleven i fokus. Vi har skapat en tydlig organisation för vårt arbete och utvecklas ständigt i det kollegiala lärandet. Kvinnebyskolan präglas av ett positivt klimat och god arbetsmiljö för både personal och elever. Tillsammans arbetar vi mot uppsatta mål och för att alla ska ha likvärdiga möjligheter till maximalt lärande i en verksamhet fylld av lust och engagemang!

Som medarbetare på Kvinnebyskolan kommer du att välkomnas till en positiv och engagerad personalgrupp.

”Jag känner en oerhörd arbetsglädje och är stolt över att arbeta på Kvinnebyskolan. Vi är på god väg att bli en hel skola där alla är lika viktiga, barn som vuxna” (citat från personalutvärdering)

Arbetsbeskrivning

Administratörsuppdraget består i grunden av arbete inom tre huvudområden: kärnverksamhet, ekonomi och personaladministration. I det dagliga arbetet arbetar du med löneadministration och allmän personaladministration. Du hanterar och attesterar fakturor och är behjälplig vad gäller skolans övergripande ekonomi. Arbetet innebär även många utåtriktade kontakter med personal, föräldrar och elever. De administrativa systemen som vi använder är i första hand personal- och lönesystemet Heroma, och fakturahanteringssystemet Agresso. I arbetet förekommer även arbete med dokumenthantering och diarieföring i systemet W3D3.

Ditt arbete är i första hand riktat mot att ge administrativt stöd till rektorer och medarbetare.

Du kommer att ingå i ett nätverk för administrativa assistenter i Södra skolområdet där det finns möjlighet till erfarenhetsutbyte och annan kompetensutveckling. 

Kvalifikationer

Våra förväntningar på dig!

Vi vill att du:

 • har gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot personaladministration och/eller ekonomi
 • har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom offentlig förvaltning och skola
 • tycker om att fungera som spindeln i nätet med många olika kontaktytor och har mycket god serviceförmåga
 • arbetar självständigt och tar stort eget ansvar för ditt arbetsområde
 • tar egna initiativ för att lösa arbetsuppgifterna
 • på ett effektivt sätt är organiserad och prioriterar aktiviteter
 • "är skolans ansikte utåt" och på ett professionellt sätt relaterar till andra människor
 • på ett lyhört sätt har en förmåga att snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar
 • drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för den egna verksamheten, för dig själv och för kunderna
 • har mycket god datorvana och tycker om att arbeta med olika datasystem som ständigt utvecklas
 • kan formulera dig väl i tal och skrift

Erfarenhet från arbete i skola, våra administrativa system, arbete med personaladministration och/eller fakturahantering samt PA-utbildning är meriterande. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du bli vår nya kollega? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 juli 2016