Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Administrativ assistent till Leanlink ÄldreomsorgSista ansökningsdatum: 2016-09-19
Referensnummer: 108554

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Teresa Svensson, bitr affärsområdeschef, 013-26 35 08

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg driver vårdboenden, servicehus, hemtjänst och hemsjukvård i Linköpings kommun. Vi jobbar även med rehabilitering, dagverksamhet samt kultur- och fritidsverksamhet. Vi har 765 tillsvidareanställda medarbetare och cirka 500 vikarier.

Arbetsbeskrivning

Som stöd och service till våra verksamheter finns en administrativ grupp och dit söker vi nu en ny medarbetare då vår verksamhet växer. Gruppen är direkt underställd den biträdande affärsområdeschefen inom Leanlink Äldreomsorg och sitter i lokaler belägna i centrala Linköping.

Som administrativ assitent arbetar du med personal- och ekonomiadministration och är administrativt stöd till främst verksamhetschefer och samordnare. Du har även mycket kontakt med medarbetare i verksamheterna och besvarar frågor om t ex löne- och anställningsvillkor.

Du ansvarar för rapportering i personal- och lönesystemet Heroma, vilket ställer krav på kunskap om regelverket inom området och om schemafrågor. I arbetsuppgifterna ingår även arkivering.

Vidare konterar du fakturor i ekonomisystemet Agresso.

Vi jobbar med att ständigt förbättra och utveckla vår verksamhet utifrån Lean-filosofin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • har gymnasieutbildning/YH-utbildning med inriktning personaladministration/ ekonomi
  • har lätt för att samarbeta
  • sätter ett värde i att hålla en hög servicenivå
  • tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan arbeta såväl självständigt som i grupp
  • har lätt för att anpassa dig till olika/ändrade omständigheter och klarar att ha många bollar i luften samtidigt
  • är lugn, stabil och strukturerad
  • kan formulera dig väl i tal och skrift.

Du bör ha erfarenhet av löne- och ekonomihantering och ha arbetat i IT-system som t ex Heroma och Agresso, samt ha goda kunskaper om lagar och avtal inom området. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 september 2016