Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Adminstrativ assistent till NygårdsskolanSista ansökningsdatum: 2017-03-30
Referensnummer: 141122

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Therese Andersson, rektor, 013-26 38 17

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nygårdsskolan är en F-5 skola i Skäggetorp med stor mångkulturell mångfald. Skolan har cirka 280 elever och till hösten utökas elevantalet ytterligare. I januari 2017 flyttade vi in i våra helt nya lokaler och vi erbjuder därför en modern och fin miljö att arbeta i. Vi har i dagsläget cirka 70 medarbetare. 

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som administrativ assistent innebär främst att vara ett stöd till skolledningen och verksamheten. Arbetet innefattar varierande arbetsuppgifter såsom löneadministration, elevadministration, fakturahantering och vikariesamordning.

Som administrativ assistent är du också rektors högra hand i rekrytering, MBL och arbetsmiljöfrågor. Du har en viktig funktion som skolans "ansikte utåt" och en stor del av arbetet handlar om att på olika sätt ge service på plats då du har daglig kontakt med elever, personal, föräldrar och allmänhet.

Du ingår i ett nätverk av administrativa assistenter där det finns möjlighet till erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskolekompetens med PA-utbildning eller motsvarande.

Erfarenhet av arbete inom de datasystem som kommunen använder inom personal (Heroma), ekonomi (EFH) och elevregistrering (Extens) är meriterande. Utöver detta är det viktigt att du har god datorvana (Office-paketet).

Vi söker dig som:

  • Självständigt kan strukturera upp och driva processer
  • Är flexibel och snabbt kan göra omprioriteringar
  • Samarbetar väl med andra
  • Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 30 mars 2017