Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Arbetsledare Vidingsjö motionsanläggningSista ansökningsdatum: 2016-11-17
Referensnummer: 114491

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Bo Edenholm, 013-20 68 83

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Idrott & Service har bl a Bildnings- och Omsorgsnämndernas uppdrag att driva arbetsrehabilitering av personer inom offentlig serviceanställning. Sådan anställning är ett alternativ, när anvisning till arbete på den reguljära arbetsmarknaden prövats och inte visat sig möjlig. Arbetsträning innebär medicinska, social och arbetsinriktade insatser som syftar till att den enskilde på nytt ska kunna fungera på arbetsmarknaden.

Genom Idrott & Service arbete kan kommunens enheter och allmänheten köpa vissa tjänster och varor.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare för vaktmästeriet i Vidingsjö Motionsanläggning har du ansvaret för arbetsgruppen som i dagsläget består av ca 10 medarbetare. Tillsammans med medarbetarna ansvarar du för verksamheten.

Vidingsjö vaktmästeri arbetar bland annat med:

  • Drift och skötsel vid Vidingsjö motionsanläggning och Ryds motionscentral inklusive spårskötsel
  • Uthyrning av konferensrum, tennisbanor, stolar/bord mm.
  • Larmansvar och många kontakter med föreningar, skolor och besökare.
  • Parkarbeten, skogsarbeten och naturvårdsuppdrag.

Kvalifikationer

I din roll ingår att fatta egna beslut inom ramen för ditt uppdrag samt att du ska leda och fördela arbetet för arbetsgruppen. Därför ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning. Du bör ha erfarenhet av att arbetsrehabilitering och/ eller tidigare arbete med missbruks- och beroendeproblematik.

Personliga egenskaper såsom stabilitet, empatisk förmåga och personlig mognad värdesätts. Samtidigt är du tydlig och kan sätta gränser. Då placeringarna hos oss oftast är tillfälliga och ett led i en utveckling mot den öppna arbetsmarknaden ser vi det som väsentligt att du har en tro på varje individs möjligheter och vilja till utveckling och förändring. Vi förutsätter att du har humanistisk grundsyn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då du kommer att arbeta på en arbetsplats som kan vara stressig är det en förutsättning att du tål det. Arbetet kräver att du är i fysiskt gott skick.

Tynga lyft kan förkomma.

Körkort erfordras

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 november 2016