Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Arbetsterapeut till FamiljelotsenSista ansökningsdatum: 2016-09-28
Referensnummer: 113371

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Margareta Lundgren, 013-26 38 10

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linköpings kommun startade i augusti 2014 ett nämnd- och förvaltningsövergripande samarbete där ett projekt som kom att kallas Familjelotsen startade.
Familjelotsen är ett metodutvecklingsprojekt kopplat till FOU, där syftet är att samordna stödet för familjer, där någon har en neuropsykiatrisk diagnos.

Vi söker nu en arbetsterapeut till Familjelotsens projektteam för en projektanställning med start omgående till och med 30 juni 2017.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta tillsammans med rektorer och elevhälsoteam ute på skolor och stötta dessa med dina arbetsterapeutiska kunskaper för att på bästa möjliga sätt tillhandahålla de nödvändiga anpassningar barn och elever i behov av särskilt stöd behöver. 

I projektet Familjelotsen arbetar också skolkoordinatorerna som kommer vara dina närmaste kollegor och samarbetspartners. 

Ditt uppdrag som arbetsterapeut i Familjelotsen innebär att föra dialog, observera, analysera och komma med förslag på lämpliga åtgärder såsom tex kognitivt stöd, teknikstöd, anpassningar av elevens arbetsplats samt stötta verksamheten i individuell anpassning av lärprocesser och lärmiljöer. 

Utifrån dina kunskaper ge elever möjlighet till ökad aktivitet och delaktighet, ge lämpliga strategier, metoder och verktyg. Allt för att ge elever möjlighet till ökad måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, det är särskilt meriterande om du har kompletterande utbildningsinriktning mot barn och ungdomar och/eller mot kunskaper inom det neuropsykiatriska spektrumet. Du har några års erfarenhet som arbetsterapeut, du bör ha tidigare erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd.

I din profession har du god omvärldsbevakning och är uppdaterad på framgångsfaktorer för att nå en ökad måluppfyllelse för aktuell målgrupp. 

Som person är du flexibel, god förmåga att samarbeta/samverka med andra och har förmåga att kunna göra omprioriteringar inom uppdraget. Du är självständig och har förmåga utföra dina uppdrag på både individ-, grupp- och organisationsnivå

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 september 2016