Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Arbetsterapeut till Leanlink, semestervikariatSista ansökningsdatum: 2017-05-19
Referensnummer: 131478

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Kontaktperson:
Karin Andersson - Verksamhetschef, 013-26 34 47

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlinks Hälso- och sjukvårdsorganisation har avtal med Äldrenämnden avseende rehabiliteringsinsatser och personliga hjälpmedel till personer i både särskilt och ordinärt boende i Linköpings kommun.

Vi söker nu en arbetsterapeut till Kommunrehab för perioden 170626 - 170814.

Arbetet är självständigt och innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi arbetar i team med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna som arbetsterapeut ingår insatser såsom bedömning, förskrivning och utprovning av hjälpmedel, träning i hemmet samt bostadsanpassningar i både ordinärt och särskilt boende. I arbetsuppgifterna ingår även handledning av omvårdnadspersonal i vardagsrehabilitering.

Kvalifikationer

Vi kräver att Du:

  • Är legitimerad arbetsterapeut
  • Har körkort
  • Har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 20 maj 2017