Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Avdelningschef till verksamhetsstöd och uppföljningSista ansökningsdatum: 2017-05-21
Referensnummer: 151085

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Agneta Bergquist - Kontorschef , 013-205948

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med verksamheter och medarbetare som arbetar inom olika delar av samhällsbyggnadsprocessen. Det är till kontoret för verksamhetsstöd och uppföljning som vi nu söker en ny avdelningschef som ska ha ansvar för vår kundtjänst och våra kontaktytor med medborgare och företagare. I tjänsten som avdelningschef ingår ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. Du rapporterar till kontorschefen och ingår i kontorets ledningsgrupp.

Arbetsbeskrivning

I rollen som avdelningschef har du en operativ ledningsfunktion som i huvudsak ska samordna, leda, utveckla och fördela det dagliga arbetet i arbetsgruppen. I rollen ingår även att ge medarbetarna stöd och vägledning i olika verksamhetsfrågor.

Vi rekryterar nu en avdelningschef som ska arbeta nära och tillsammans med förvaltningens kontorsledningar för att utveckla våra externa kontaktytor gentemot medborgare och företag. För att vi ska uppnå bästa möjliga service måste vi vara lyhörda kring medborgare och företags behov av kundkontakt, system och e-tjänster. Avdelningschefen ska arbeta med att projektleda förvaltningens arbete med att vi ska uppnå bästa möjliga service till våra medborgare och företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i dig själv och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du är lyhörd, entusiasmerande och tillmötesgående i ditt förhållningssätt. Vi vill att du tar initiativ samtidigt som du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Du har förmåga att se och ta tillvara olikheter, har en god kommunikativ förmåga och som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt ser möjligheter i förändring.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning med personalansvar och att du är en duktig projektledare. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete för utvecklande av service och bemötande gentemot privatpersoner och/eller näringsliv. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har en akademisk högskoleutbildning inom relevant område. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att ha löpnade intervjuer, så ansök gärna snarast.

För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 maj 2017