Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare förskolan Ramstorpsgatan 32


Kontaktperson:
Margareta Åström, 013-20 70 81
Fackliga representanter:
Ingela Larsson, Kommunal, 013 - 26 31 92

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Förskolan Ramstorpsgatan 32 är en "en avdelning förskola" med plats för upp till 25 barn i åldrarna 1 - 5 år. På förskolan arbetar idag 4 personer men vi behöver nu utöka med en personal. 

Arbetsbeskrivning

I dina arbetsuppgifter ingår både arbete i barngrupp och tjänstgöring i mottagningskök. Maten levereras från annan förskola i området och uppgiften i köket kommer att innebära att ta emot leveransen och ta hand om disk och efterarbete i köket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnskötare.

Som person ser vi att du;

  • är flexibel och ser dig själv som en person med god samarbetsförmåga
  • är ansvarstagande
  • är en som vill vara med och skapa en förskola där barn och föräldrar känner sig trygga
  • är en som medvetet arbetar för barnsdelaktighet
  • har en förmåga att inspirerar och utmana barnen i deras lärande
  • förtrogen med Läroplanen för förskola
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 30 augusti 2016