Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Barnskötare/ fritidsledare Rappestad FritidsSista ansökningsdatum: 2016-10-18
Referensnummer: 116501

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Kontaktperson:
Karin Ström, Rektor, 013-205856

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Rappestad skola är en liten skola med ca 60 elever i årskurs F-3 samt fritidsverksamhet. Eleverna har tillgång till en stor skolgård med många olika lekmöjligheter. I närheten finns en liten skog och även en lummig hage som vi ofta nyttjar. Vi har utbildad personal i verksamheterna, vilket skapar trygghet kontinuitet och goda relationer samt hög måluppfyllelse. Pedagogerna ser alla och det är allas våra elever. Relationerna mellan vuxna och elever är nära. På denna trygga plattform får eleverna utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och behov.

I vår verksamhet ska lärandet genomsyras av motivation, nyfikenhet, glädje, kreativitet och höga förväntningar. I en trygg miljö skapas en god kommunikation mellan elever och pedagoger. Vi utmanar och stimulerar eleverna till en hög kunskapsutveckling.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för att planera, organisera och utveckla fritidshemmets verksamhet tillsammans med kollegor i enlighet med läroplanen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fritidsledare/barnskötare eller har liknande erfarenhet/utbildning.

Du har god samarbetsförmåga och är trygg i dig själv. Du är strukturerad och engagerad i arbetet med att utveckla och utmana varje barn i dess utveckling och lärande. Du har god kännedom om de kvalitetsverktyg som finns och används inom pedagogisk verksamhet. Du är lyhörd, positiv och ansvarstagande gentemot alla du möter i ditt arbete. 

Vid bedömningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande och önskar en snabb tillsättning av tjänsten.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 oktober 2016